Hjernefitness.dk er et program, som giver dig mulighed for at træne hele hjernen aktivt med en række udfordrende og sjove øvelser. Træningen foregår ved din egen computer.

Øvelsernes sværhedsgrad tilpasser sig automatisk til dit niveau. Det betyder, at øvelserne bliver gradvist mere udfordrende, jo bedre du klarer dig.

Nogle øvelser træner din evne til at huske det du ser (visuel hukommelse), andre øvelser træner evnen til at huske det du hører (auditiv og sproglig hukommelse), endnu andre øvelser træner evnen til at fokusere opmærksomheden, og der er øvelser, der træner evnen til at planlægge og løse problemer. Mange af øvelserne er designet, så de lægger sig op af dagligdags situationer, f.eks. at lave en rute gennem en storby eller et land og huske seværdighederne, at modtage bestilling på mad eller at huske forbindelsen mellem fugles udseende og deres sang. Få en smagsprøve her.

Øvelserne i Hjernefitness.dk er udviklet af HAPPYNeuron og anvendes af sundhedsprofessionelle i hele verden. Den danske udgave af programmet, som er oversat og tilpasset til danske forhold af to danske psykologer, hedder Professionel Hjernetræning.

Du kan læse mere om hjernefitness.dk og få svar på dine spørgsmål nedenfor:

Hvem henvender hjernefitness.dk sig til?

Kan jeg få en smagsprøve på programmet?

Hvordan fungerer hjernefitness.dk?

Hvordan får jeg min brugerprofil overflyttet til hjernefitness.dk?

Stilles der særlige krav til min computer?

Hvad koster et abonnement?

Hvad gør jeg, hvis jeg ønsker at stoppe mit abonnement?