Hjernefitness.dk henvender sig til alle, som har lyst til gøre en aktiv indsats for at holde hjernen i topform.

Hjernefitness.dk er dit online mentale fitnesscenter. Når du køber et abonnement på hjernefitness.dk får du adgang til at træne, lige så meget du har lyst ved din computer eller tablet/iPad. Du logger dig på, når du har tid og lyst til at træne, og du modtager alle hverdage en mail med et link til et varieret træningsprogram, som kan gennemføres på 15-20 minutter.

Programmet består af en række øvelser, som hver især er konstrueret, så du træner en bestemt del af hjernen. I nogle af øvelserne kan du træne din evne til at koncentrere dig om at lede efter en bestemt ting i mængden, mens du i andre øvelser kan træne evnen til at huske noget du har set eller læst. Endnu andre øvelser træner evnen til at planlægge og løse problemer. I takt med at du bliver bedre til at løse opgaverne, øges sværhedsgraden, så du hele tiden træner med øvelser, der er tilpas svære til at du bliver udfordret og dermed forbedrer din kapacitet. Du kan på grafer følge din udvikling.

Har du særlige vanskeligheder, f.eks. på grund af blodprop i hjernen, hovedtraume, demens eller anden form for hjernelidelse, vil der være behov for en mere professionel indsats, og vi anbefaler at du kontakter en sundhedsprofessionel, som kan stå for træningen (Du kan gå til Professionel Hjernetrænings hjemmeside og se listen over udbydere at kognitiv træning med programmet her).

NYHED: Har du i forbindelse med din genoptræning trænet med Professionel Hjernetræning, og ønsker du at fortsætte med at træne på egen hånd, efter dit træningsforløb er afsluttet, er det nu muligt at få overført sin brugerprofil til Hjernefitness.dk. Læs mere her.

Tilbage